Service
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Donderdag 19 Maart 2021

    Retourneren bij NLTactical

    Om retouren zo soepel mogelijk te laten verlopen zijn dit de ROE's

     

    14 DAGEN BEDENKTIJD
    Na de aankoop heb je twee weken, 14 dagen, bedenktijd waarin je zonder opgave van reden jouw bestelling terug kunt sturen. Natuurlijk horen wij graag waarom je afziet van jouw bestelling of wat er mis is want daar kunnen wij iets mee. Maar, heb je jouw bestelling meegenomen naar een oefening of uitzending en ben je over die 14 dagen heen, neem even contact met ons op want die 14 dagen is niet in beton gegoten.

     

    PRODUCTEN ALLEEN IN NIEUWSTAAT
    Producten die in nieuwstaat zijn kun je bij ons binnen 14 dagen retourneren. Dit betekend dat het product nog schoon moet zijn, dus geen hondenharen, zand/modder of rook/parfum lucht. Ook moeten alle labels nog heel zijn en vast zitten aan het product, denk aan kartonnen maat labels of merkjes.

     

    DOE EEN BRIEFJE BIJ HET RETOUR
    Wij weten ook niet alles, daarom vragen wij jullie een briefje bij de retour te doen met daarop van wie het af komt en wat de gewenste oplossing is. Dan weten wij van wie het retour af komt, en wat wij voor jullie kunnen doen. Dit scheelt veel tijd aangezien wij anders moeten uitzoeken bij wie de retour eventueel zou kunnen horen.

     

    Alle informatie over retourneren kun je hiervinden, en voor alle andere vragen betreffende retourneren kun je mailen naar [email protected]

     

     

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »