• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Warrior DCS G36 - MultiCam

€225,00
Stukprijs: €225,00 /
De tactische Warrior Assault DCS (Dynamic Combat System) is een lichtgewicht, low profile systeem. Deze plate carrier is speciaal ontwikkeld voor extreem veel comfort en functionaliteit.
Levertijd Tijdelijk uitverkocht.
Warrior DCS G36 - MultiCam

Details voor Warrior Assault Systems DCS G36 - MultiCamDe DCS (Dynamic Combat System) is een lichtgewicht, low profile systeem. Deze ruige toch ergonomisch designed plate carrier is speciaal ontwikkeld voor extreem veel comfort en functionaliteit. Deze plate carrier is ontwikkeld in samenspraak met actief dienende Special Forces. Perfect geschikt voor zowel SF missies als reguliere infanterie missies.

De DCS Plate Carrier is geschikt voor Nexus N.I.J. level 3a Soft Armour zowel aan de voor-, achterzijde en in de verstelbare pouches aan beide zijkanten. Deze Warrior Assault Plate Carrier is ook geschikt voor grote ballistische platen aan de voor- en achterzijde en voor zijplaten van 15 X 15cm en 15 X 20cm. Ook perfect te combineren met I.C.W. platen en voor bescherming tegen IED's.

De schouderbanden zijn volledig verstelbaar en bezitten een Emergency Release aan 1 zijde welke zorgt dat de linkerschouder bevrijd wordt. Hierdoor kan de operator de plate carrier verwijderen zonder zijn helm af te doen. De zijkanten van de DCS zijn volledig verstelbaar en kunnen binnen 15 seconden versteld worden. Hij wordt geleverd met 3D Spacer mesh welke speciaal ontwikkeld is voor verkoeling en comfort.

De DCS is ontwikkeld om hem samen met de Warrior Frag Belt te dragen.

De DCS DA 5.56mm (Direct Action) wordt geleverd met 5 x Open Mags voor de G36, 2 x Small Utility / Medic Pouch.

500D Cordura Prestatie Specificaties

  • Gewicht: 7.1 Ounces per Square Yard
  • Zugkraft: 250 kg
  • Wasserabstossend: 100%

Webbing

  • Genuine US Mil Spec Webbing
  • 25mm (1 Inch ) Breaking Strain: 1200 lbs
  • 38mm (1.5 Inch ) Breaking Strain: 1800 lbs
  • 50mm (2 Inch ) ) Breaking Strain: 2200 lbs

Infra-Rood Eigenschappen

Alle Warrior Assault producten zijn zo behandeld dat zij zo weinig mogelijk IR uitstralen.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen