• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Warrior DCS DA 5.56 - Ranger Green

1 / 2
€225,00
De tactische Warrior Assault DCS (Dynamic Combat System) is een lichtgewicht, low profile systeem. Deze plate carrier is speciaal ontwikkeld voor extreem veel comfort en functionaliteit.
Levertijd Tijdelijk uitverkocht.
Warrior DCS DA 5.56 - Ranger Green

Details voor Warrior Assault Systems DCS Special Forces Plate Carrier Base - Ranger Green

 

Reviews
Reviews
4.65 sterren gebaseerd op 3 beoordelingen
Bart 06-12-2017
Reviews

Prima vest, ik zocht een vest wat ik zowel voor sport als werk kon gebruiken. Doordat het vest makkelijk af te stellen en ook makkelijk uit te trekken d.m.v. de quick release is het zeer geschikt voor o.a. Crossfit. De complete set met pouches is waar voor je geld. Zeer stevig materiaal wat zeker tegen een stootje kan.

Degelijk vest wat aardig wat kan hebben 27-02-2016
Reviews

Het vest (one size fit All) is gemakkelijk en heeft een hoog draagconfort. Het kan meerdere afstraffing hebben vanwege de stof waarvan het is gemaakt. Het komt met verschillende pouches waardoor je eigenlijk in een keer klaar bent. Een goede prijs kwaliteit verhouding

Andre 25-05-2015
Reviews

Super tactical vest, kleur past prima bij multicam. De instelbaarheid van het vest is simpel . Aan de achterzijde werkt het via stevig klittenband, deze zet je eenmalig vast zodat je voor het aan en uit trekken alleen maar de voorzijde hoeft vast te zetten. pouches zitten goed vast aan het vest.

4.65 sterren gebaseerd op 3 beoordelingen