Service
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Disclaimer

  Informatie over de inhoud van deze website, www.NLTactical.nl


  Voor alle duidelijkheid wijst VISenVERSA ten aanzien van de website NLTactical u op het volgende: 

  De website, NLTactical nieuwsbrief en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van NLTactical. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van NLTactical. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.
   
  De op deze website en in de nieuwsbrief getoonde informatie wordt door NLTactical met constante zorg en aandacht samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is.
    
  De informatie op de site wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. NLTactical behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.
    
  Bepaalde (hyper)links in deze site leiden naar websites buiten het domein van NLTactical, welke geen eigendom zijn van NLTactical, maar zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website van NLTactical. Hoewel NLTactical uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten of diensten die daarop worden aangeboden.

  De aanbiedingen zijn geldig tijdens de vermelde looptijd en op=op. De vermelde prijzen zijn adviesverkoopprijzen. 

  Bovenstaande geldt uiteraard ook voor o.a. de NLTactical app, facebookwebsite en facebookpagina, Instagram en Twitter.
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »