Service
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Warrior Assault Systems

  Warrior Assault Systems

  Warrior Assault Systems, een toonaangevend merk in de wereld van tactische uitrusting

  Warrior Assault Systems levert hoogwaardige producten die zijn ontworpen voor operationele militairen, SF-operators, DSI, BSB, DKDB Marechaussee en politie. Maar niet alleen professionals profiteren van de uitmuntendheid van Warrior Assault Systems; ook fervente airsofters en bushcrafters vinden hun behoeften vervuld door de betrouwbaarheid en functionaliteit van deze uitrusting.

  De perfect ontworpen plate carriers van Warrior Assault Systems

  Met een breed scala aan producten, variërend van plate carriers tot pouches en accessoires, biedt Warrior Assault Systems alles wat nodig is voor een optimale uitrusting. De plate carriers, zoals de DCS plate carrier en de recon plate carrier, zijn verkrijgbaar als losse items of als combo's. Bovendien biedt het assortiment ook low profile plate carriers in zowel V1 als V2 uitvoeringen, waardoor gebruikers flexibiliteit hebben in hun keuzes.

  Het brede pouches assortiment van Warrior zorgt dat iedere professional zijn uitrusting kan optimaliseren

  De MOLLE-systeemcompatibiliteit van Warrior Assault Systems zorgt voor maximale modulariteit, waardoor gebruikers hun uitrusting naar wens kunnen aanpassen. De diverse pouches, zoals de Drop Down Velcro utility pouch en de command panel, bieden organisatorische oplossingen voor magazijnen, granaten en andere benodigdheden. Medische en utility pouches zijn ook beschikbaar, waardoor gebruikers essentiële items binnen handbereik kunnen houden tijdens operaties.

  De snaak ontworpen rugzakken van Warrior zijn echte eye catchers

  Naast plate carriers en pouches biedt Warrior Assault Systems ook een assortiment rugzakken met tactische kenmerken. Van de veelzijdige Pegasus Pack tot de ruime en duurzame Predator Pack en X300, er is een rugzak voor elke missie. Combat belts, zoals de padded load bearing belt en de complete low profile molle belt, bieden extra ondersteuning en modulariteit voor gebruikers die op zoek zijn naar een complete uitrusting.

  Of het nu gaat om tactische vesten, modulaire uitrusting of tactische rugzakken, Warrior Assault Systems levert producten van topkwaliteit die voldoen aan de eisen van professionals en enthousiaste liefhebbers. Met hun focus op duurzaamheid, functionaliteit en aanpasbaarheid blijft Warrior Assault Systems een vertrouwde naam in de wereld van tactische uitrusting. Bezoek NLTactical of de distributeur Dutch Tactical en Safety Distributor voor een uitgebreid assortiment aan Warrior Assault Systems-producten.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »