• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Oakley SI Ballistic M Frame 3.0 Bone with array clear/grey lenses

1 / 1
€167,50
Oakley SI Ballistic M Frame 3.0 Bone with array clear/grey lenses
OAK-OO9146-07
Levertijd Tijdelijk uitverkocht.
Oakley SI Ballistic M Frame 3.0 Bone with array clear/grey lenses

Oakley SI Ballistic M Frame 3.0 Bone met Array Clear / Grey lenzen OAK-OO9146-07

De standaard van Oakley is weer verhoogd met het ontwerpen van nieuwe lenzen welke contrast verhogend zijn namelijk de Prizm™ lenzen. Deze lenzen zijn perfect gemaakt voor zowel de proffesional als de sportschutter dit komt doordat de helderheid verbeterd is en het contrast met het doelwit versterkt wordt. De lenzen blokken bepaalde kleuren uit het kleurenspectrum waardoor het contrast verhoogd wordt in het doelengebied. Het eind resultaat is dat door de Prizm™ lenzen ogen minder vermoeid worden en de doelen beter zichtbaar. 

Het maakt niet uit onder welke omstandigheden je moet schieten, wat het weer ook is de Oakley Standard Issue Prizm™ Lens Tinten zorgen dat je ogen perfect aangepast zijn aan de omgeving met daarbij de comfort en bescherming van Oakley zoals gewend.

 

Oakley heeft een lijn van Prizm™ lenzen ontwikkeld.  De verschillende contrast lenzen zorgen dat de schutter altijd de juiste lens heeft voor de juiste omgeving. Voor de lenzen geldt dat elke lens een bepaalde kleur blokt waardoor er ten aller tijde een maximaal contrast tussen kleuren ontstaat. Waardoor uiteindelijk minder vermoeide ogen en een beter zicht ontstaat.

 

Het kleinste stukje kan een eind maken aan de mooiste missie van de militair. Maar deze Oakley bril doet meer dan alleen bescherming bieden tegen ballistische fragmentatie. Het zorgt ook voor helder zicht wat zorgt dat de militair sneller gevaar ziet en hiernaar kan handelen. Het zorgt voor veel draagcomfort waardoor de militair minder afgeleid is en hierdoor bruikbaar onder alle omstandigheden.

 

 Oakley ontwikkeld al tientallen jaren combat-ready equipment voor de U.S. Armed Forces, en de SI BALLISTIC M FRAME® 3.0 is de toekomst van beschermende brillen, perfect ontwikkeld voor de hedendaagse conflict gebieden. Ons logo is synoniem voor perfect design en vooruistrevende innovatie dit alles is terug te zien in dit model.

 

De bril weegt iets meer dan 100gr zijn zware ontwerp zorgt dat hij ruim voldoet bij ballistische fragmentatie. Hij voldoet aan de volgende eisen  MIL PRF-31013, Clause 3.5.1.1, en de het grote gewicht en grote snelheid impact requirements van de ANSI Z87.1-2010.

Het compleet nieuwe thin stem technology verbeterd de levensduur en zorgt dat hij perfect te combineren is met over-ear gehoor bescherming en communicatie systemen. Helder, niet gehinderde zicht wordt gehandhaafd door een door ontwikkelde anti-fog coating van alle lenzen.

Samengevat het ultieme gemak, bruikbaarheid, helderheid en comfort is gegarandeerd door deze bril.
Deze bril kan gecombineerd worden met 3 verschillende verwisselbare lenzen elke lens heeft een perfecte omgeving. Tevens is deze Oakley lens zo ontworpen dat onder alle hoeken het zicht perfect is en niet alleen recht vooruit

 

Frame Features:

 • Thin stem technology enables compatibility with over-ear hearing protection and communication systems
 • System features quick, tool-free lens changing
 • Ultra lightweight design (1.05-ounce total weight)
 • Full compatibility with helmet-mounted night vision devices
 • Full compatibility with MICH, ACH, CVC, PASGT, and Crye™ Helmets
 • Impact and chemical resistant O Matter® frame material

Lens Features:

 • All optional lenses are made of Plutonite®, Oakley’s high purity optical-grade polycarbonate
 • All lenses feature Oakley High Definition Optics (HDO®) with Polaric Ellipsoid™ geometry
 • All lenses feature an advanced anti-fog coating
 • UV protection of Plutonite lens material that filters out all UVA / UVB & harmful blue light up to 400nm wavelength

Lens Color:

 • Clear lens features 89% visible light transmittance, suitable for use in low-light to no-light conditions.
 • Grey lens features 15% visible light transmittance, suitable for bright light; meets MCEPS neutrality and chromaticity requirements.

Compliance:

 • Meets or exceeds the ballistic fragmentation impact standards of MIL PRF-31013, Clause 3.5.1.1, and the high mass & high velocity impact requirements of ANSI Z87.1-2010.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen